Gyakran Ismételt Kérdések (Gy.I.K.)

Böngészés, rendelés:
 
A web √°ruh√°zban √Ėn regisztr√°ci√≥ √©s rendel√©s felad√°sa n√©lk√ľl is t√°j√©koz√≥dhat, inform√°ci√≥kat, k√©sz√ľl√©k le√≠r√°sokat √©s programokat t√∂lthet le term√©keinkrŇĎl.
 
Web áruházunkban rendelését csak regisztráció után adhatja fel!
 
 
Keres√©si lehetŇĎs√©gek:
 
A GYORSKERES√ČS konzolban (a web √°ruh√°z jobb sz√©l√©n fel√ľl tal√°lhat√≥) a keresendŇĎ term√©k nev√©t, t√≠pussz√°m√°t vagy egy√©b param√©tereit lehet be√≠rni keres√©si szempontnak.
 
 
Megrendelés életbe lépése:
 
Megrendel√©s√©nek idŇĎpontja az az idŇĎpont, amikor megrendel√©s√©t eljuttatja a hozz√°nk. Megrendel√©se akkor l√©p √©letbe, ha megrendel√©s√©t koll√©g√°ink e-mail-ben vagy telefonon visszaigazolj√°k. Felh√≠vjuk figyelm√©t, hogy minden esetben val√≥s adatokat adjon meg, ellenkezŇĎ esetben megrendel√©s√©t semmisnek tekintj√ľk. Hat√°rnapok sz√°m√≠t√°s√°ra a Ptk. rendelkez√©sei az ir√°nyad√≥ak. Az elad√≥ a szerzŇĎd√©st megrendel√©sben felt√ľntetett idŇĎpontban teljes√≠ti - de legk√©sŇĎbb a megrendel√©stŇĎl sz√°m√≠tott 30 napon bel√ľl. Az elad√≥ a h√°zhozsz√°ll√≠t√°shoz alv√°llalkoz√≥t vehet ig√©nybe.
 
 
Sz√°ll√≠t√°si hat√°ridŇĎ:
 
A web √°ruh√°zunkban leadott √©s visszaigazolt rendel√©seket vid√©kre 24h-√°n bel√ľl kisz√°ll√≠tjuk! Budapest ter√ľlet√©re t√∂rt√©nŇĎ rendel√©st c√©g√ľnk m√©g aznap megpr√≥b√°lja kisz√°ll√≠tani.
 
 
Szállítási díj:
 
Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n a h√°zhozsz√°ll√≠t√°s D√ćJTALAN!
 
Ha a megjel√∂lt idŇĎpontban a megrendelŇĎ hib√°j√°b√≥l nem lehets√©ges a k√©zbes√≠t√©s, akkor k√©sŇĎbbi - egyeztetett - idŇĎpontban ism√©telten k√©zbes√≠t√©sre ker√ľl a megrendelt term√©k. A megrendelŇĎt mind az eredeti, mind az √ļjabb kisz√°ll√≠t√°s k√∂lts√©ge, tov√°bb√° az elad√≥ ezzel kapcsolatosa felmer√ľlt kiad√°sainak p√©nzbeli √∂sszege terheli.
 
Tisztelt Vásárlóink!
 
A vid√©kre a fut√°rszolg√°latos sz√°ll√≠t√°s √ľzemel, √≠gy az √Ėn √°ltal megrendelt term√©ket 24 √≥r√°n bel√ľl kisz√°ll√≠tjuk az orsz√°g b√°rmely pontj√°ra! A sz√°ll√≠t√°s d√≠ja egys√©gesen d√≠jtalan!
 
Biztosítás:
 
Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n ingyenes.
 
Fizetés módja:
 
A megrendelt terméket:
 
a) házhozszállítás esetén a kiszállításkor készpénzzel.
 
b) √°tutal√°ssal: ElŇĎreutal√°ssal tudjuk utal√°sos fizet√©si ig√©ny√ľket teljes√≠teni. 
(Amint meg√©rkezik sz√°ml√°nkra, az utalt √∂sszeg, telefonos egyeztet√©st k√∂vetŇĎen kisz√°ll√≠tjuk a megrendelt term√©ket.)
 
El√°ll√°s joga:
 
Az internetes v√°s√°rl√≥ az √°ru √°tv√©tel√©t k√∂vetŇĎ 14 napon bel√ľl indokl√°s n√©lk√ľl el√°llhat a v√°s√°rl√°st√≥l. Az el√°ll√°s joga az √°ru √°tv√©tel√©nek napj√°t√≥l gyakorolhat√≥. Ennek m√≥dj√°r√≥l a v√°llalkoz√°s √©s a fogyaszt√≥ k√∂z√∂tti szerzŇĎd√©sek szab√°lyair√≥l r√©szletesen a Korm√°ny 45/2014. ( II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. Az el√°ll√°s eset√©n a v√°s√°rl√≥nak a k√©sz√ľl√©khez k√ľld√∂tt garancialevelet illetve a sz√°ml√°t is vissza kell juttatnia r√©sz√ľnkre! A GSM-DEPO HUNGARY KFT. Kiz√°r√≥lag s√©r√ľl√©smentes (f√≥li√°s kijelzŇĎs, karcmentes, nem haszn√°lt), hi√°nytalan csomagol√°s√ļ, √∂sszes tartoz√©kkal rendelkezŇĎ (t√∂ltŇĎ, mem√≥riak√°rtya, headset stb.) term√©k visszaszolg√°ltat√°sa eset√©n t√©r√≠ti vissza a teljes v√©tel√°rat. Az √ľgyf√©l viseli az el√°ll√°si jog gyakorl√°sa miatt az √°ru visszak√ľld√©s√©vel felmer√ľlŇĎ k√∂lts√©geket. S√©r√ľlt, hi√°nyos csomagol√°s, illetve nem megfelelŇĎ haszn√°latb√≥l eredŇĎ s√©r√ľl√©sek eset√©n csak a s√©r√ľl√©sek, hi√°nyok p√≥tl√°s√°nak √©rt√©kcs√∂kken√©s√©vel tudjuk a v√©tel√°rat visszautalni. A GSM-DEPO HUNGARY KFT. Fenntartja a jogot, hogy az √°ru nem rendeltet√©sszerŇĪ haszn√°lat√°b√≥l eredŇĎ k√°r√°t a v√°s√°rl√≥ szerzŇĎd√©stŇĎl val√≥ el√°ll√°sa eset√©n a fogyaszt√≥val szemben √©rv√©nyes√≠tse. Amennyiben a visszak√ľld√∂tt csomag a fenti felt√©telek mindegyik√©nek megfelel, A GSM-DEPO HUNGARY KFT. K√∂telezetts√©get v√°llal arra, hogy a v√©tel√°rat a hat√°lyos jogszab√°lyokban r√∂gz√≠tetteknek megfelelŇĎen, a csomag √°tv√©tel√©t k√∂vetŇĎ legk√©sŇĎbb 30 napon bel√ľl hi√°nytalanul visszautalja. A fogyaszt√≥nak minŇĎs√ľlŇĎ v√°s√°rl√≥ a szerzŇĎd√©stŇĎl 14 napt√°ri napon bel√ľl (bele√©rtve term√©szetesen a 14.-ik napt√°ri napot is) el√°llhat indokol√°s n√©lk√ľl. Ennek m√≥dj√°r√≥l a v√°llalkoz√°s √©s a fogyaszt√≥ k√∂z√∂tti szerzŇĎd√©sek szab√°lyair√≥l r√©szletesen a Korm√°ny 45/2014. ( II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. Az el√°ll√°s jog√°t a v√°s√°rl√≥ att√≥l a napt√≥l kezdve gyakorolhatja, amikor √°tvette az √°rut. Az el√°ll√°si nyilatkozat√°t a fogyaszt√≥ a kapcsolat men√ľben felt√ľntetett telefonsz√°mon, e-mail vagy postai c√≠men jelezheti, k√∂z√∂lheti c√©g√ľnkkel.
A term√©k visszajuttat√°s√°r√≥l a v√°s√°rl√≥nak kell gondoskodnia a saj√°t k√∂lts√©g√©n az el√°ll√°si jog gyakorl√°sa eset√©n. A v√°s√°rl√≥ ut√°nv√©tellel nem k√ľldheti vissza az el√°ll√°ssal √©rintett term√©ket! A GSM-DEPO Hungary Kft. nem teljes√≠t ut√°nv√©teles √°tv√©telt! C√©g√ľnk a fogyaszt√≥t√≥l k√∂vetelheti el√°ll√°s eset√©n az nem rendeltet√©sszerŇĪ haszn√°lat√°b√≥l eredŇĎ k√°rai megt√©r√≠t√©s√©t! A v√°s√°rl√≥t az el√°ll√°s kapcs√°n ezeken k√≠v√ľl semmilyen m√°s k√∂lts√©g nem terheli.
 
Nem gyakorolhatja az √ľgyf√©l az el√°ll√°s jog√°t:
 
      > meghat√°rozott jogszab√°lyok √°ltal tov√°bbi esetekben.
 
Adatvédelem:
 
A GSM-Depo Hungary Kft. ez√ļton t√°j√©koztatja √Ėnt, hogy adatait a szerzŇĎd√©s teljes√≠t√©se √©s a szerzŇĎd√©s felt√©teleinek k√©sŇĎbbi bizony√≠t√°sa √©rdek√©ben t√°rolja. Adatait harmadik f√©lnek nem adja √°t, kiv√©ve, ha a szerzŇĎd√©s teljes√≠t√©sekor a harmadik f√©l az GSM-Depo Hungary Kft. alv√°llalkoz√≥jak√©nt mŇĪk√∂dik. Ekkor azonban, az alv√°llalkoz√≥k az GSM-Depo Hungary Kft. √°ltal √°tadott szem√©lyes adatokat semmilyen m√≥don nem jogosultak megŇĎrizni, felhaszn√°lni, illetve tov√°bbi szem√©lyeknek √°tadni. Adatainak kezel√©sekor az Adatv√©delmi T√∂rv√©nynek megfelelŇĎen j√°runk el.
 
Szavatosság, jótállás:
 
Az √°ltalunk forgalmazott k√©sz√ľl√©kek gy√°ri dobozosak, gy√°rilag k√°rtya f√ľggetlenek √©s a gy√°rt√≥ √°ltal hozz√° adott tartoz√©kokkal ker√ľl elad√°sra. C√©g√ľnk nem csak egy t√∂ltŇĎt ad a k√©sz√ľl√©khez! C√©g√ľnk garant√°lja, hogy a k√©sz√ľl√©ket gy√°ri doboz√°ban az √∂sszes tartoz√©k√°val egy√ľtt sz√°ll√≠tja ki √Ėnnek!
 
N√°lunk k√©tf√©le garanci√°val v√°s√°rolhat k√©sz√ľl√©ket:
 
a) Magyar garanci√°val, ami 12 - 24 h√≥nap a k√©sz√ľl√©k gy√°rt√≥ja (Apple, Xiaomi, Huawei, Nokia, Sony, Samsung, LG, Honor, Blackberry, Caterpillar, stb) √°ltal ny√ļjtott teljes k√∂rŇĪ garancia. A gy√°rt√≥ √°ltal kiadott garancia levelet v√°s√°rl√°skor megkapja, √≠gy a k√©sz√ľl√©ket meghib√°sod√°s eset√©n a gy√°rt√≥ √°ltal kijel√∂lt hivatalos m√°rkaszervizbe kell vinni.
 
 
b) A k√©sz√ľl√©k forgalmaz√≥ja, azaz a GSM-Depo Hungary Kft. √°ltal v√°llalt 12 h√≥nap teljes k√∂rŇĪ garancia. A k√©sz√ľl√©k meghib√°sod√°sa eset√©n a k√©sz√ľl√©kek jav√≠t√°sa a megfelelŇĎ magyarorsz√°gi m√°rkaszervizekben t√∂rt√©nik.
  
A garancia t√≠pus√°r√≥l a web √°ruh√°zunkban t√°j√©koz√≥dhat vagy √©rdeklŇĎdj√∂n telefonon, e-mailben.
 
Garanci√°lis ig√©ny√©t az eredeti sorozat sz√°mmal ell√°tott garancia lev√©llel √©rv√©nyes√≠theti, ez√©rt k√©rj√ľk, hogy ezt az iratot gondosan ŇĎrizze meg. Elveszett vagy megrong√°l√≥dott garancia levelet nem √°ll m√≥dunkban p√≥tolni. A garancia lev√©len t√∂rt√©nŇĎ b√°rmilyen, ut√≥lagos beavatkoz√°s, √°t√≠r√°s, t√∂rl√©s vagy val√≥tlan adatok bejegyz√©se a garancia lev√©l √©rv√©nytelens√©g√©t vonja maga ut√°n.
  
A j√≥t√°ll√°si ig√©ny nem √©rv√©nyes√≠thetŇĎ:
 
‚ÄĘ Rendeltet√©s ellenes haszn√°lat, helytelen t√°rol√°s vagy sz√°ll√≠t√°s.
‚ÄĘ Hib√°s vagy szakszerŇĪtlen kezel√©s, kop√≥ alkatr√©szek rendeltet√©sszerŇĪ haszn√°lat√°b√≥l eredŇĎ kop√°sa eset√©n.
‚ÄĘ Hib√°san telep√≠tett, nem jogtiszta szoftver vagy v√≠rus okozta meghib√°sod√°s.
‚ÄĘ Szoftverfriss√≠t√©s k√∂zben okozta k√°rok: (telep√≠t√©s k√∂zben meg√°llt, nem megfelelŇĎ nyelvi telep√≠t√©s, stb.) 
‚ÄĘ Karbantart√°si ‚Äď tiszt√≠t√°si munk√°k eset√©n eredŇĎ k√°rok.
‚ÄĘ Nem rendeltet√©sszerŇĪ, a haszn√°lati √ļtmutat√≥ban le√≠rtakt√≥l elt√©rŇĎ haszn√°lat
‚ÄĘ Mechanikai s√©r√ľl√©s
‚ÄĘ Folyad√©k okozta s√©r√ľl√©s, nem megfelelŇĎ √ľzemeltet√©si k√∂rnyezet
‚ÄĘ Nem eredeti tartoz√©k okozta s√©r√ľl√©s
‚ÄĘ Illeg√°lis (t√∂rt) vagy nem a k√©sz√ľl√©khez tartoz√≥ szoftver
‚ÄĘ Illet√©ktelen vagy szakszerŇĪtlen jav√≠t√°s vagy beavatkoz√°s
‚ÄĘ Nem megfelelŇĎ fesz√ľlts√©g haszn√°lata
‚ÄĘ Helytelen t√°rol√°s
 
N√°lunk k√©tf√©le √°ron v√°s√°rolhat k√©sz√ľl√©ket:
 
 a) K√ľl√∂nb√∂zeti ad√≥z√°s szerinti brutt√≥ √°r:
 
(**)A GSM-Depo Hungary Kft. az 1992. √©vi LXXIV. T√∂rv√©ny alapj√°n jogosult k√ľl√∂nb√∂zeti ad√≥z√°sra. A honlapon felt√ľntetett √°rak a v√°s√°rl√°skor fizetendŇĎ brutt√≥ √°rak, melyek 0%-os √Āfa-t tartalmaznak. Ezt a sz√°ml√°t k√∂lts√©gk√©nt el lehet sz√°molni, viszont az √Āfa-t nem lehet belŇĎle visszaig√©nyelni.
 
b) Bruttó 27%-os áfa-s ár:
 
(*) A weblapunkon tal√°lhat√≥ brutt√≥ √°r 27%-os √ĀFA tartalommal rendelkezik. Ezt a sz√°ml√°t k√∂lts√©gk√©nt el lehet sz√°molni √©s az √°fa-t vissza, lehet ig√©nyelni.
 
Levelezés:
 
Web-√°ruh√°zunk mŇĪk√∂d√©s√©nek elsŇĎdleges c√©lja a vevŇĎk ig√©nyeinek √©s elv√°r√°sainak megfelelni, mind a term√©kek √©s szolg√°ltat√°sok tekintet√©ben egyar√°nt. C√©lunk megval√≥s√≠t√°s√°t legink√°bb a vevŇĎktŇĎl kapott visszajelz√©sek, javaslatok √©s esetleges reklam√°ci√≥k seg√≠thetik, ez√©rt k√©rj√ľk, seg√≠tse munk√°nkat √©szrev√©teleivel, javaslataival.
 
 
Kapcsolat:
 
C√©gn√©v: GSM-Depo Hungary Kft.
Cégjegyzékszám: 10-09-028442
Adószám: 14361748-2-10
Közösségi adószám: HU14361748
Banksz√°mlasz√°m: 10101085 - 17883800 - 01005005 (Budapest Bank)
 
Központi Mobil: +36/70-318-72-88
 
GSM √úzlet Mobil: +36/70-55-06-555
 
 
Hívható: 9:00h-tól - 19:00h-ig
 
E-mail: gsmdepo[kukac]gsmdepo.hu
 
Levelezési cím:
 
GSM-Depo Hungary Kft.
3001 Hatvan
Pf,: 216
 
√úzlet√ľnk c√≠me: 3000 Hatvan, Bib√≥ I. √ļt 1. (Tesco √°ruh√°z)
                      
 
A honlap bármely része vagy tartalma semmilyen formában sem használható fel.
Az oldalon található tartalom kizárólag a GSM-Depo Hungary Kft. tulajdona.
 
GSM-Depo‚ĄĘ Minden jog fenntartva!
Készítette: OpenCart Magyarország
GSM Depo Mobiltelefon - Telefon - Apple Watch Series 6 - iPhone 12 - Mobiltelefon - iPhone 12 Pro - Kisker - iPhone XS - iPhone XR - Apple iPhone 11 - Sony - Apple iPhone 11 Pro - iPhone 11 Pro Max - Apple Watch 5 - Xiaomi Redmi - Xiaomi Redmi Note - Samsung S20 - S20+ - Note 20 - Samsung Galaxy Watch 3 - Mobiltelefon - Galaxy Note 20 Ultra - Nagyker - Tesco - iPhone XS Max - iPhone SE 2020 - iPad Pro - Webshop - Web√°ruh√°z - Watch - Okos√≥ra - Tablet - √úzlet - √öj mobiltelefonok a legjobb √°ron! Ingyenes kisz√°ll√≠t√°s! © 2022

Domainek: adjalvegyel.com, adjalvegyel.eu, adjalvegyel.hu, celreklam.hu, gigasoft.hu, gsm-depo.eu, gsm-depo.hu, gsm-depó.hu, gsmapro.eu, gsmdepo.eu, gsmdepo.tel, gsmdepohungary.com, gsmdepohungary.eu, gsmdepohungary.hu, gsmdepó.hu, gsmoldal.hu, gsmoldalak.hu, hasznaltgsm.eu, hasznaltmobil.eu, hazaimez.hu, iphonetermek.hu, iphone-termek.hu, iphonetermekek.hu, iphone-termekek.hu, mobilnavigator.hu, mobilnavigator.eu, nokiaclub.hu, retrotel.hu, silvergsm.hu, unioexpressz.com, unioexpressz.eu, unioexpressz.hu, x2gsm.hu, xenonnagyker.hu, xxl-gsm.eu